Från skrivbordslådan till bokhyllan 23.3 kl. 18
– en virtuell föreläsning i hur man skriver professionellt

Vill du skriva professionellt, men inte vet hur du ska komma igång? Då kanske föreläsningen ”Från skrivbordslådan till bokhyllan” kan vara något för dig.

Under föreläsningen får du praktiska tips på vad man ska tänka på om man vill skriva professionellt och hur processen och samarbetet med redaktör och förläggare går till.

Föreläsningen hålls av Anna Friman som är litterär chef på Schildts & Söderströms.

Föreläsningen hålls via mötestjänsten Zoom tisdagen den 23 mars kl. 18. I slutet av föreläsningen finns det även tid för frågor.

I planerna finns även en del 2 till hösten där vi lyfter fram mindre förlag och vad man ska tänka på om man funderar på att ge ut en bok på eget förlag.

Om ni har frågor som ni vill ställa, är det också möjligt att skicka in era frågor på förhand till carmela.johansson@gmail.com. Ni kan förstås också ställa frågor själva i slutet av föreläsningen.

Planen är att evenemanget bandas och kan ses i två veckor efteråt.

Ni som missade föreläsningen med Anna Friman igår kan se den via den här länken: https://bit.ly/2ORtB2h Föreläsningen är tillgänglig till 6.4 kl.18.

Välkommen med på föreningens virtuella årsmöte 25.3 kl. 18

Välkommen med på föreningens årsmöte!

Även i år ordnas föreningens årsmöte huvudsakligen på distans via mötestjänsten Zoom. På programmet står stadgeenliga ärenden och vi informerar även kort vad som är på gång inom föreningen just nu.

Mötet hålls torsdagen den 25 mars kl. 18. Här är länken till årsmötet: https://bit.ly/2P6Gm8D

Den fysiska platsen för mötet är Airistovägen 329, Pargas. Om du vill delta i mötet, men inte har möjlighet att delta via Zoom kan du kontakta Carmela Johansson (carmela.johansson@gmail.com), så försöker vi ordna det.

 

ÅLF:s skrivtävling "Närmare än du anar"
- deadline 4.6.2021

 

De evenemang som inhiberats på grund av coronakrisen försöker vi ordna i ett senare skede.