ÅLF:s skrivarkurs 8-10.9.2023 - Spänning, dimridåer och ledtrådar!

Välkommen med på ÅLF:s traditionella skrivarkurs 2023! Kursledare i år är författaren Eva Frantz.

Prosa, poesi, science fiction, biografi. Oavsett vilken genre du helst skriver i är det ett plus om du lyckas göra din text spännande för läsaren. Kan man använda klassiska deckarknep, som dimridåer och ledtrådar, i alla sorters litteratur? Jo det kan man minsann, menar Eva Frantz som skrivit spännande böcker både för barn och vuxna.

Under kursen ska vi fördjupa oss i den verktygslåda deckargenren erbjuder och öva oss på att skriva både dialoger och cliffhangers. Vi analyserar texter av etablerade deckarförfattare och har det mys-rysligt medan höstmörkret kryper sig på. 

Kursen hålls fredag 8.9 till söndag 10.9 på Labbnäs semesterhem på Kimitoön. Anmälningar och frågor till abolandslitteratur@gmail.com senast 30.7. Kom ihåg att i samband med anmälan meddela eventuella specialdieter.

Kursen kostar 180 euro med övernattning i dubbelrum, 150 euro för studerande, arbetslösa och pensionärer och 100 euro utan logi. Enkelrumstillägg 30 euro. Antalet enkelrum är begränsat, så ifall du önskar enkelrum meddela om det i god tid. Max 15 deltagare ryms med. Välkommen!

För de som inte är medlemmar i ÅLF tillkommer en tilläggskostnad på 20 euro. Även medlemmar i våra systerföreningar Nylands litteraturförening och Svenska Österbottens litteraturförening deltar till medlemspris.

Nya medlemmar är hjärtligt välkomna med! Fyll i en medlemsansökan på: /bli_medlem/

Välkommen!